Pop Haberleri

Pop Haberleri

2024’ün Popüler Düğün ve Hediyelik Altın Modelleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düğün sezonu sona yaklaşırken, kuyumculardaki yoğunluk devam ediyor. Altın tercihlerinde bu yıl dikkat çekici bir değişim yaşandı ve hem bütçeye uygun hem de şıklığı öne çıkaran modeller büyük ilgi gördü.

Fethiye'de çiçek severlerin Tercihi, Bernis Flowers

Bernis Flowers çalışanı Yunus Emre Çelik, çiçekçide yoğun bir dönem geçirdiklerini belirtti. Casablanca, ortanca ve güller gibi popüler çiçeklerin yanı sıra, müşterilerin daha çok kesme çiçeği tercih ettiğini söyledi. Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte kış sezonuna hazırlıkların başladığını da ekledi.

Akdeniz Bölgesi' nde Unutulmaz Yerler

Akdeniz Bölgesi, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biridir. Berrak suları, altın kumları, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor.

Geyik Barajı'na 100 Bin Balık Yavrusu Bırakıldı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde bulunan Geyik Barajı'na 100 bin yavru sazan balığı bırakıldı. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün, iç sularda balık popülasyonunu artırmak amacıyla 9 ayrı lokasyonda eş zamanlı gerçekleştirdiği etkinliğe, İl ve İlçe Tarım Müdürleri ile üreticiler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Geyik Barajı’ndaki balık salımına katılan İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, bir gün içinde 370 bin yavru sazan balığını sulara bıraktıklarını söyledi.

Fethiye’de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris’e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

Fethiye’de Türkçe pop müzik rüzgârı esti

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türkçe pop müzik konseri düzenlendi. Program hakkında konuşan Şef Serhan Korhan, “Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Türkçe Pop Müzik Konseri Fethiye’de İlgi Gördü

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkçe pop müzik konseri müzikseverlerden tam not aldı.

Fethiye’de Türkçe Pop Müzik Konseri 26 Haziran’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Şef Serhan Korhan yönetiminde 26 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türkçe Pop Müzik Konseri düzenlenecek.

Fethiye’de Türkçe Pop Müzik Korosu öncesi prova

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şef Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış’ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

Gece Yolcuları 18 Mayıs'ta Beşkaza Meydanı’nda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri, 18 Mayıs Cumartesi akşamı Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Çöp kutuları dururken çöpü yere atıyorlar!

Fethiye’nin en gözde ve popüler bölgesi olan Âşıklar Tepesi çöp kutusu olmasına rağmen yere atılan çöpler yüzünden istenmeyen görüntülere neden oluyor.

'Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması' kapanışı Fethiye'de yapacak

Türk Telekom’un yaz klasiği haline gelen “Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması” etkinlikleri sona eriyor. 4 Ağustos’ta Bozcaada’da başlayan seri, son haftasında Ege’nin güney kıyılarında sinemaseverleri ağırladı. Son dönemin popüler filmleriyle gözde tatil beldelerini  buluşturan “Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması”  21 Ağustos’ta Fethiye’deki gösterimle tamamlanacak.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

KAÇAR, “İLGİ VE RAĞBET ÇOK GÜZEL”

Ülkemizde son zamanlarda popüler olmaya başlayan ejder meyvesine talep gün geçtikçe artıyor. Tropikal meyvelerin en lezzetlileri arasında yer alan bu meyvenin tanesi 40 liradan satılıyor. 

ZEYTİN ÜRETİCİLERİNİN DİKKATİNE!

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü uyardı. Yapılan açıklamada, Zeytin Sineği popülasyonu hakkında çeşitli uyarılar yapıldı. 

ÇYDD’DEN POP KONSERİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Özel Olgun Kültür Merkezi’nde Nostaljik Pop Konseri programı düzenlendi.

Hem Yağ Yakıyor Hem Bağışıklığı Arttırıyor

Yüzyıllar boyunca kilitli çekmecelerde saklanacak kadar değerli görülen, yalnızca krallar ve aristokrat aileler tarafından büyük servetler feda edilerek bulunabilen baharatların üretimi ve ulaşılabilirliği artmış olmasına rağmen günümüzde hala popülaritesini koruyor. Diyetisyen Nagehan Afşar, bağışıklık sistemini güçlendirirken yağ yakımını destekleyecek 4 sihirli baharatı anlattı.

Yılbaşı Öncesi Sanal Dolandırıcılığa Dikkat!

Siber güvenlikte dünya lideri olan ESET, yaklaşan yılbaşı alışverişlerini göz önüne alarak online alışverişte dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle popülerliği artan hediye kartlarına dikkat çekerek siber suçluların kullanabileceği yöntemleri inceledi.

Turhan Doğu, “Türkiye’nin mültecilerle plan ve programı yoktur”

Yurt dışından Türkiye’ye gerçekleşen düzensiz göçten rahatsızlık duyup, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)e bir soru listesi yollayan genç siyasetçi Turhan Doğu, CİMER’den gelen cevapları FRT TV ile paylaştı. Turhan Doğu, “Türkiye Cumhuriyetinin mültecilerle alakalı günlük popüler söylemler dışında uzun vadeli hiçbir plan ve programı yoktur” dedi.

Bu projeyle yüzlerce can yuvaya kavuşacak

Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu gönüllülerinin projeleri ve çalışmaları Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Gruptaki gönüllüler şimdi de, sokak hayvanlarına sıcak bir yuva sağlamak amacıyla ellerine fırçaları alıp onlar için yaptıkları kulübeleri boyuyorlar. Grubu Kurucusu ve Yöneticisi Selda Korhan “Fethiye’nin çeşitli bölgelerde, popülasyonların çok olduğu bölgelerde, kulübeler yerleştirmeye çalışıyoruz. Projemizin sponsorluğunu karşılayan Murat Öner’e minnettarız” dedi.

Şarkıcı Göksel muz serasına hayran kaldı 

Sevilen pop müzik sanatçılarından Göksel beraberinde yakın arkadaşları ile birlikte, İşadamı Ali Cesaret’e ait olan muz serasını ziyaret etti. 

Ülkü Ocakları’ndan Selçuk Özdağ’a tepki 

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yaptığı açıklamayla Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a tepki gösterdi. Demirel,” Omurgasızlar topluluğunun halkaları Davutoğlu ve Özdağ Ülkü Ocakları’nı itham ettikleri söylemlerden vazgeçmelidirler. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir.”diye konuştu.

Büyüksolak,

Fethiye müzik dünyasının sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumladı. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanmasına Banu Büyüksolak da Fethiye Çiftetellisi ile katıldı. Haftalar süren çekimler tamamlanırken, sanatçı Banu Büyüksolak SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek çekimler hakkında bilgiler aktardı. Büyüksolak " Fethiye'de milli marş gibi herkesin söylediği güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik" dedi.

İztuzu Sahili Avrupa’nın En İyi Plajları Arasında Gösterildi

Otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor’un milyonlarca kullanıcısının oylarıyla belirlenen ’Travellers Choice 2020-Best of the Best’ ödüllerinde İztuzu sahili, Avrupa’nın en popüler destinasyonları arasında yer aldı.

Muğla’da En Popüler Bebek İsimleri Açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019 yılında doğan bebeklere en çok konulan isimleri duyurdu. Muğla’da geçen yıl doğan kız bebekler için Zeynep, erkek bebekler için Eymen en fazla tercih edilen isimler oldu.