Sağlık Hizmeti Haberleri

Sağlık Hizmeti Haberleri

13 bin 152 ameliyat, 19 organ nakli gerçekleştirildi

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Büyükşehirden 10 yılda 22 Bin 729 haneye ziyaret

 2014 yılında başlatılan Evde Bakım Hizmeti ile Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri bugüne kadar 13 ilçede 22 bin 729 haneyi ziyaret ederek 364 bin 32 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti verdi.

Milas Belediyesi’nden Eczacılara Kutlama

Milas Belediyesi, sağlık hizmetinin sunumunda çok önemli bir yere sahip olan eczacılarımızın günlerini kutladı.

Sahipsiz Sokak Hayvanlarına Sağlık Hizmeti

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında Bitez Mahallesinde çipleme, aşılama, genel sağlık kontrolü uygulamalarını sürdürdü

Fethiye yeni ambulanslarına kavuştu

Sağlık Bakanlığı'nın Muğla'ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Fethiye genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi. 

GSS ve Bağkur prim borcu olanlara yıl sonuna kadar sağlık hizmeti

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık 2021’e kadar Devlet Hastaneleri ve Devlet Üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.

Seydikemer’e 2 Yeni Ambulans Takviyesi

Sağlık Bakanlığı’nın Muğla’ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Seydikemer genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi.