Şahan Akyüz Haberleri

Şahan Akyüz Haberleri

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Şahan Akyüz ile yola devam

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Şahan Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

FETHİYESPOR’DA SAKAT OYUNCULAR BULUNUYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da, Pazar günü oynanacak maç öncesi sakatlıkları bulunan Sacit Yolcu, Berat Tosun, Taha Can Velioğlu ve Şahan Akyüz takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiyespor’dan Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’ne Ziyaret

Fethiyespor’un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin üçüncüsü Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleşti. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular Şahan Akyüz, Kadir Kurt, Mehmet Sacit Yolcu, Nurettin Çakır, Onur Taha Takır, İbrahim Koca öğrencilerle bir araya geldi.

Onur Öztonga Ve Şahan Akyüz Fethiyespor'da

3.Lig temsilcilerinden Fethiyespor, stoper mevkiine 2 oyuncu birden aldı. Kocaelispor da forma giyen geçtiğimiz yıl Erokspor da kiralık oynayan 21 yaşındaki Onur Öztonga ile Altınordu da futbol oynayan Niğde Anadolu da 2 yıl forma giyen Şahan Akyüz Fethiyespor kadrosuna katıldı.