Saklıkent Kanyon Haberleri

Saklıkent Kanyon Haberleri

Ünlü sunucu Gürpınar, Saklıkent Kanyonu' nu ziyaret etti

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Saklıkent Kanyonu'nun Kalbine İnecekler

‘Kanyoning Türkiye’ ekibi, Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Antalya'nın Kaş ilçesi içerisindeki Saklıkent Milli Parkı'nın bir parçası olan Saklıkent Kanyonu’nda 18 kilometrelik yol gidip kamp yapacak.

Saklıkent’e ziyaretçi akını

Seydikemer’de bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Saklıkent Kanyonu, Doğaseverleri Ağırlıyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Saklıkent’te Bayram Yoğunluğu Devam Ediyor 

Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nın son gününde de ilgi odağı oldu.

Başkan Akdenizli; “Tatilciler Saklıkent Kanyonu’na Akın ediyor”

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğruyor Yaz sıcaklığından kaçmak isteyen turistler, metrelerce yükseklikteki kaya parçalarının arasından buz gibi suyun aktığı kanyonda serinliyor.

Saklıkent Kanyonu Kurban Bayramına Hazır

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonu’nun Kurban Bayramı’na hazır olduğunu belirterek; “Yemyeşil doğası, temiz ve serin havasıyla Saklıkent Kanyonu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde misafirlerini bekliyor” dedi.

SAKLIKENT KANYONUNU BAYRAM TATİLİNDE 55 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer’in dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonunu, 9 günlük bayram tatili boyunca 55 bin kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonuna gelenler, doğanın sunduğu eşsiz güzelliğe hayran kaldılar.

SAKLIKENT KANYONU’NDA YÖRESEL LEZZETLER TANITILDI

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER’İN LEZZETLERİNİ TANITTI Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Saklıkent Kanyonu’nda ‘Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetlerden ‘Keşkek’ ve ‘Kar şerbetini’ vatandaşlara ikram etti.

SAKLIKENT KANYONU HAYRAN BIRAKIYOR

Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dünyanın her yerinden gelen misafirleri ağırlayan Saklıkent Kanyonu, muhteşem doğası ile kendine hayran bırakıyor.

Saklıkent’te yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonunu gezmek isteyenlere yağmurlu hava engel olamadı. Birçok yerli ve yabancı turist Saklıkent’in eşsiz güzelliğini keşfetmek için kanyona akın ederken, kanyon içinde yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi.

Saklıkent Kanyonuna turistler akın ediyor

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu, bu yıl da Covid-19 pandemisinden kaynaklı sınırlamalar nedeniyle Rus ve Ukraynalı yabancı turistler dışında çoğunlukla yerli misafirlerini ağırlıyor. Yerli turistler doğal güzellikleri görmek ve serinlemek için Saklıkent Kanyonuna akın ediyor.

Saklıkent Kanyonu’nu bayramda 72 bin kişi ziyaret etti

Seydikemer’de bulunan, Antalya ve Muğla’yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nda korona virüsü salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonu bayramda 72 bin ziyaretçi ağırladı.

Saklıkent Kanyonu yaz sezonuna hazır

Buz gibi suyu, muhteşem doğası ve çeşitli spor aktiviteleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Saklıkent Kanyonu, 2021 yaz sezonuna hazır.

Kaş ve Seydikemer’de incelemelerde bulundular

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Turist Rehberleri işbirliğinde 102 katılımcı ile ilk olarak Seydikemer ilçesi sınırları içinde kalan Tlos Antik Kenti’ne giderek, kazı ekibinden Araştırma Görevlisi Ozan Usanmaz'ın refakatinde kentte inceleme yaparak bilgi aldılar. Ardından Saklıkent Kanyonu’nu inceleme yapan ekip, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’tan bölge hakkında bilgi aldılar. 

Saklıkent Kanyonunda denetleme ve incelemelerde bulunuldu

Beraberinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez, 4. Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu ve Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak ile birlikte Saklıkent Kanyonunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.