Şampiyon, Haberleri

Şampiyon, Haberleri

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Ramazan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

12 Kasım’da düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri’nde de adı verilen eski güreş şampiyonu Ramazan Çatal, 19 Aralık’ta hayata gözlerini yumdu. Çatal, bugün Hallaç Mezarlığı’nda son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

ŞAMPİYONLARDAN TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

FETHİYESPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu’nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı’nda kutladı.

ŞİMŞEKLER 2. LİG’DE

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

Satrançta Şampiyon, Menteşeli Sporcular

Türkiye Satranç Federasyonu Marmaris İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen “"Marmaris Şubat Ayı Elo Satranç Turnuvası"na katılan Menteşe Belediyesi satranç sporcuları turnuvadan şampiyon olarak döndüler.