Seydikemer Gençlik Ve Spor Ilçe Müdürlüğü Haberleri

Seydikemer Gençlik Ve Spor Ilçe Müdürlüğü Haberleri

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

SEYDİKEMER’E YAKIŞAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Karadere Mahallesi, galibiyet sonrası kırmızı meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı. Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor’un organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 2022 başladı.

BAŞKAN OTGÖZ, KIRKPINAR’IN ŞAMPİYONUNA ALTIN HEDİYE ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boyda 1’inci olarak Seydikemer’a altın madalya kazandıran Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti.