Sezona Hazır Haberleri

Sezona Hazır Haberleri

Karaot Plajı yeni sezona hazır

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen ve ekolojik konseptiyle de beğeni toplayan Karaot Plajı yaz sezonuna hazır. Aynı zamanda caretta carettaların da yaşam yeri olan bu plaj vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Ftso’dan Çağrı: İnşaat Yasağı, 11 Mart’ta Başlayacak Uçuşlara Uygun Olmalı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Yeni Sezona Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

ERMAŞ MUĞLASPOR'UN TAKIM OTOBÜSÜ SEZONA HAZIR

Takımın otobüsü için yeni bir tasarım yaptıran Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, kulüp armasını taşıyan otobüsü 2022-2023 sezonuna hazırlattı.

BELEDİYE HALK PLAJLARI SEZONA HAZIR

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ÇALIŞ SEZONA HAZIR

Bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış yenilenen yüzü ile yaz sezonuna hazır. Çalış Sahili’nden yapılan çevre düzenlemesi sonrası bambaşka bir görünüme bürünen Çalış’ta esnaflar yerli ve yabancı misafirlerini bekliyorlar.

BELCEKIZ’DA ÇALIŞMALAR YENİ SEZONA KALDI

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başlamıştı. Yapılması planlanan çalışmaların yaz sezonuna yetişmeyeceği düşünüldüğünden dolayı yapılacak olan çalışmalar 1 Kasım’dan itibaren başlayacak.

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizmden para kazanan işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

Tekneciler sezonu bekliyor

Fethiye’de günlük turlara çıkan tekneler sezona hazırlanıyor.2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

Belcekız yeni yüzüyle sezona hazırlanıyor

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başladı. Belcekız Plajı’nın Fethiye ve ülke turizmi için ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını ifade eden şirket yetkilileri plaja gelen misafirlerin huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde tatillerini geçirmelerini sağlamak adına tüm çalışmaları yapacaklarını ve Belcekız Plajı’nı Dünya’nın adından söz ettiği bir yer haline getireceklerini ifade ettiler.

Fethiye ve Seydikemer’de seralar sezona hazırlanıyor

Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde örtü altı alanlarda ürün yetiştiren üreticiler, yeni sezon için seralarını "Solarizasyon" yöntemiyle yüksek sıcaklıkta dezenfekte ediyor.

Karaot Halk Plajı sezona hazır!

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Karaot Halk Plajı 2021 turizm sezonuna hazır. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, plajda denetlemelerde bulundu, tüm Fethiye halkını Karaot Plajı’na davet etti.

İnlice Plajı sezona hazır

Fethiye Belediyesi'ne bağlı FEBAŞ tarafından işletilmekte olan İnlice halk plajı Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm korona virüs tedbirleriyle İnlice sezona hazır!

Tekneciler sezona hazır

Dünyanın gözde turizm merkezileri arasında yer alan Fethiye'de, her turizm sezonunda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan tur teknelerinde sezon hazırlıklarını tamamladı. Her yıl binlerce yerli ve yabacı turisti Fethiye ve Göcek’in eşsiz plaj ve adalarını gezdiren tur tekneleri, sezona hazır şekilde müşterilerini bekliyor. Bazı tekneler hafta içi yerli vatandaşlar için 2-3 gün tur yaparken, hafta sonu kısıtlamasında sadece yabancı turistlere pasaport ile tur yaptırabiliyor. Tekneciler sezonun haziran sonunda açılacağını tahmin ederek, “Gördüğünüz gibi hazırlıklarımızı bitirdik ve müşteri bekliyoruz. Sezonun açılmamasından dolayı tekneciler kötü durumda. İnşallah bu sezon iyi olur, bizde paramızı kazanabiliriz” dediler.

Bodrum Belediyesi sezon hazırlıklarına hız verdi

Bodrum Belediyesi, sezona hazırlık çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınmasıyla ve kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber, kent genelinde başlatılan geniş çaplı temizlik, bakım ve tamirat çalışmaları gece ve gündüz çalışma esasına göre tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kökten, Haziran ayı içerisinde belirli doluluğa ulaşırız

17 günlük kapanmanın ardından beklenen normalleşme sürecinden Ölüdenizli turizmciler umutlu. Bu kapanma süreci içerisinde tesislerini sezona hazırlayan turizmciler sektördeki aşılanmanın hızlanması ile birlikte yurt dışından uçaklarında sefere başlaması ile canlı bir sezon beklediklerini ifade ediyorlar. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel sahibi Turizmci Muhammet Kökten, “Pandemi nedeni ile ilgili uygulanan bu tam kapanma sonucunda vakalar ne kadar düşecek o çok önemli. Beklentileri karşılarsa Ölüdeniz’de Haziran ayı gibi otellerin geneli açmayı düşünüyor” dedi.

Bisiklet yolu sezona hazırlanıyor

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fethiye Kordon boyundan ve Şehit Fethibey Parkı’na kadar olan bisiklet yolu alanında boyama çalışmasına başladı. Yaklaşık 3 kilometrelik alandaki bisiklet yolu maviye boyanarak sezona hazırlanıyor.

Yat ve tekneler sezona hazırlanıyor 

Dünyanın gözde turizm merkezileri arasında yer alan Fethiye’de, her turizm sezonunda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan tur teknelerinde; sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde sürüyor. 

Marmaris Plajları Sezona Hazırlanıyor

Marmaris Belediyesi, halk plajlarını yeni sezona hazırlıyor. Yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl plajlarımızı pandemi tedbirlerine göre düzenliyoruz. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları önceliğimiz olacak” dedi.