Simit Haberleri

Simit Haberleri

Güncel kandil simit fiyatları ne kadar?

Berat Kandili’nin gelmesiyle birlikte pastane ve marketlerde kandil simitleri raflardaki yerini aldı. 

SİMİT 5 LİRA

Fethiye’de geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zammın ardından şimdide simite zam geldi. 110-120 gram simit 5 liradan satılıyor.

Belediye Usulsüz Simit Fiyatına “Dur!” Dedi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz günlerde 2 liradan satılan çıtır simide yapılan P zamma Menteşe Belediyesi dur dedi. Menteşe’de 90 gramdan 2 liraya satılan çıtır simidin Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası tarafından yapılan P zam ile 3 liraya yükselmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Başkan Demir, “Çay simit ile bile ay sonu gelmiyor; asgari ücretli nasıl geçinecek”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Çay simit hesabı yapanlar bu ara suskun. 4 kişilik bir aile sabah akşam çay içse simit yese 1620 TL yapıyor. Kira ve birkaç faturayı da üzerine eklerseniz 3120 TL çıkıyor. Asgari ücretliler nasıl geçinecek” dedi.

Fethiye’de Simit Fiyatı İkiye Bölündü

Fethiye’de Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı fırın ve imalatçılarda 110 gramlık simidin fiyatı yüzde 25 artarak 2 TL’den 2.5 TL’ye yükseldi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan fırınlarda ise simit fiyatı değişmeyerek, 2 TL’den satılmaya devam ediyor.

Özkaya, “Pandemi sürecinde mağdur olduk”

Fethiye’de simit ve unlu mamuller üreten esnaflar zor durumda. 55 yıllık esnaf olan Mehmet Özkaya; 2020 yılında pandemi nedeniyle zorlu bir süreç yaşadıklarını belirtti.