Sol Bek Haberleri

Sol Bek Haberleri

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Bodrumspor’da doğum günü kutlandı

Bodrumspor’da forma giyen başarılı sol bek Eren Albayrak’ın doğum günü, dün oynanan Altaş Denizlispor maçı sonrası pasta kesilerek kutlandı.

ŞİMŞEKLERE SOL BEK TAKVİYESİ

Ara transfer dönemi devam ederken Fethiyespor, son olarak İskenderunspor forması giyen sol bek Emre Bekir ile anlaştı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ŞAMPİYON SOL BEK

Bölgesel Amatör Lig'de  şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, son olarak Arguvan Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli sol bek Mehmet Ballı'yı transfer etti. 

FETHİYESPOR DEFANSINI GÜÇLENDİRDİ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Erdinç Karakaş Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak  geçtiğimiz sezonu Esenler Erokspor forması ile tamamlayan sol bek oyuncusu Erdinç Karakaş ile anlaştı.