Su Sporları Haberleri

Su Sporları Haberleri

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Su Sporları Merkezi’ne GEKA’dan Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Köyceğiz’e su sporları kamp ve eğitim merkezi yatırımı yapılması için hazırlanacak fizibilite projesine destek veriyor.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

SU SPORLARINA İLGİ YOĞUN

Turizm sezonu hızla devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı misafirler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Büyükler Köyceğiz kupası kürek yarışları sona erdi

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen “Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları” Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Ölüdeniz’de su sporlarına yoğun ilgi

Ölüdeniz’in turkuaz mavi sularında adrenalin yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor. Macera seven turistler, deniz paraşütü, jet ski, banana, kano gibi eğlenceli su sporlarıyla tatillerine heyecan katıyor. Sezonun başlamasıyla su sporlarında hızlanma yaşandığını belirten Su Sporları Satış Müdürü Nurettin Nacar, “Türkiye’nin en güzel yerlerinden birindeyiz. Burada çok eğlenceli aktiviteler var” dedi.

Ölüdeniz Kumburnu Plajı baştan aşağıya yenilendi

Türkiye'nin tanıtımında kapak fotoğrafı olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı, 5 yıldızlı plajlar gibi  hizmet veriyor. Ülkemizin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Plajı bu yıl çehresini tamamen değiştirerek, dünyanın en gözde plajları ile yarışır hale geldi. Bu sezon görünümünü baştan aşağıya yenileyen Kumburnu Tabiat Parkı Plajında şezlong ve şemsiye kullanmak istemeyenler için özel bir bölümde ayrıldı. Kumburnu tabiat parkı plajında güvenliğe büyük önem verilirken, cankurtaranlarda nöbete başladı. Kano ve Deniz Bisikletinin yanı sıra su sporlarının da rağbet gördüğü plajdan tatilciler çok mutlu. 

Bahar Kupası yarışları tamamlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Türkiye Kano Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Köyceğiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupası” yarışları 02-04 Nisan 2021 tarihleri arasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Kürek Teknesi "Artemisia" denize indirildi

Bodrum'da her geçen gün ilgi gören kürek sporuna destek olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Halikarnas Kürek Takımı’na kazandırılan yarış teknesinin isim verme merasimine katıldı. Başkan Aras, " Üç tarafı denizlerle çevrili olan Bodrum'da su sporlarına çok önem vermek durumundayız." dedi.

Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Köyceğiz’de yapıldı

Fenerbahçe ve Galatasaray Kürek Takımları “Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları” İçin Köyceğiz’e geldiler.