Süreli Yayın Haberleri

Süreli Yayın Haberleri

Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirterek, kamunun kaynaklarını boşa harcatmayacaklarını ve görevini layıkıyla yerine getiren süreli yayınların haklarını koruyacaklarını söyledi.

Basın Kanunu'ndaki değişiklikler neler getiriyor?

Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'na geliyor. internet haber siteleri, "Süreli Yayın" kabul edilecek ve birçok konuda alınan kararlarla çalışanların hakları güvence altına alınacak.

Basına destek paketinin süresi uzatıldı

Basın İlan Kurumu (BİK), pandemi sürecinde resmi ilan ve reklam alan süreli yayınların yerine getirmek zorunda olduğu şartlardan olumsuz etkilenmemeleri ve gazetecilik faaliyetlerini eksiksiz sürdürebilmeleri için aldığı tedbirlerden fiili satışla ilgili maddenin süresinin 31 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılması kararı aldı.

Haziran ayı konuğu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi'nin 64. sayısında ayın konuğu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır. SED Medya Program Koordinatörü Selin Köktener ile birlikte Seydikemer Cennet Deresi Restoran’da keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Harun Sağır, “Fethiye Aktüel Magazin Dergisi bu bölgenin en etkili ve süreli yayın gösteren dergilerinden birisi. Okuyucularının iyi takip ettiği, en azından gündemi takip edebildiği belki de Muğla’da tek diyebileceğimiz bir dergi” ifadelerine yer verdi.