Taksiciler Haberleri

Taksiciler Haberleri

Usta, “Taksilerimizde son 2 aydır hareketlilik var”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Otogar Taksi’ de şoför olarak çalışan Murat Usta, Fethiye’de bu yaz sezonunun diğer sezonlara göre daha durgun geçtiğini fakat son 2 aydır hareketlilik olduğunu söyledi.

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

Güven, “Taksiciler olarak bu sene beklentileri yakalamış değiliz”

Fethiye’de Taksi Durağı Müdürü Savaş Güven, turizm sezonunda taksilere olan rağbeti FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Ergun’dan Bodrum havalimanı taksicileri için soru önergesi

İyi Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr.Metin Ergun Bodrum Havalimanı’ nda taksi hizmetlerinin yürütülmesi için DHMİ tarafından ihaleye çıkılmasına yönelik TBMM’ye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteği ile soru önergesi verdi.

Taksiciye Bir Dokunduk, Bin Ah İşittik

Koronavirüs salgını nedeniyle müşteri kaybı yaşayan taksi şoförleri, yevmiyelerini çıkaramamaktan yakınırken ödemek zorunda kaldıkları giderlerden dolayı da zor günler yaşıyor. Sokağa çıkma kısıtlaması ve alınan son tedbir kararlarından dolayı da sosyal aktivitelerin büyük oranda azalmasıyla birlikte taksicilerin iş hacmi durma noktasına geldi. Fethiye'de hizmet veren Otogar Taksi Durağı'ndaki ticari taksi şoförleri, pandemi günlerindeki işsizlikten dolayı bozulan morallerini, oyun havası oynayarak yerine getirmeye çalışıyor.

Başkan Oktay’dan Taksicilere Maske Uyarısı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafının taleplerini dinledi. Oktay, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını bir kez daha hatırlattı.

Taksiciler ve Memurlar Arasında "Bir Garip Kuş Kavgası"

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının yanındaki taksi durağında, kumru ve güvercin besleyen taksiciler ile SGk’da çalışan memurlar arasında tartışma yaşandı.