Taşıyacak Haberleri

Taşıyacak Haberleri

Balcı, “Onurlu görevi taşıyacaklar”

CHP Muğla İl Başkanı Av. Zekican Balcı’nın ev sahipliğinde, Parti Meclisi üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı ve Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Av. Remzi Kazmaz’ın katılımıyla, Muğla ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla tanışma ve değerlendirme kahvaltısı düzenlendi. 

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

Balon Turizmi için Test Uçuşları Başladı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği ve Yatağan Belediyesi öncülüğünde turizm değerlerinin artırılmasında büyük önem taşıyacak sıcak hava balonu turizmi için 4 gün sürecek test uçuşları başladı. 

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Fethiye Ve Seydikemer’de Karavan Park Alanı Eksikliğine Çözüm Aranıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), karavan ve kamp alanı, karavan imalatı ve kiralama sektöründen temsilcilerin katıldığı toplantıda, Fethiye ve Seydikemer’de karavan kamp alanlarının belirlenmesi ve karavan turizminin geliştirilmesine yönelik öneriler konuşuldu. Sektör temsilcileri bölgede karavan kamp alanı bulunmaması nedeniyle büyük bir turizm potansiyelinin kullanılamadığını vurgularken, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bölge turizminin çeşitlendirilmesi konusunda birçok çalışma yürüttüklerini belirterek, kamp karavan turizmini desteklemek ve kamp alanları oluşturmak için sektör temsilcilerinden aldıkları önerileri Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Demirtaş “Sporun ve sporcunun yanında olacağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutu Demirtaş, seçimi kazandıkları taktirde ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerinin ve sporcularının yanlarında olacaklarını kaydederek, “Ülkemizin ay yıldızlı bayrağını en yükseklere taşıyacak olan tüm sporcularımızın yanında olacak ve onlara gereken desteği vereceğiz” dedi.

Bodrum Belediyesi yeni yıl eğlencesini evlerinize taşıyor

Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan, birbirinden özel sanatçı ve orkestranın yer aldığı “Yılbaşı Özel Programı” 31 Aralık gecesi evlerinize eğlenceyi taşıyacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda özenle süslenen Belediye Meydanına gelenler ise bol bol hatıra fotoğrafı çekiyor.

“İnternet Yasası Türkiye’yi teknolojide 10 yıl ileriye taşıyacak”

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Türkiye’de 100 bine yakın internet haber sitesinin olduğunu, internet yasası ile birlikte bu rakamın 10 binli sayılara düşeceğini söyledi.

Yalnız Kurt, Fethiyespor’u hedefe taşıyacak

Fethiyespor’un deplasmandaki ilk galibiyetini Mardin Fosfat Spor önünde alması, Başkan Esat Bakırcı, yönetim kurulu ve taraftarları sevince boğdu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Bu galibiyetimiz geç gelmiş bir galibiyet, daha önce gelmesi gereken bir galibiyetti” derken, yöneticilerden Halil Uran, “Esat başkan yönetiminde Fethiyespor başarılı olacaktır” dedi. Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Osman Yiğit de, “Başkanımızın bu inancı olmasa, biz bu başarıyı yakalayamazdık. Bu inançla Fethiyespor’umuzu ikinci lige taşıyacağız” dedi.

Turizm Patronları EMITT’te Buluşacak

Dünyanın en çok turist çeken ülkeleri arasında 6. sırada bulunan ve 2019’da turist sayısı beklentisi 50 milyonu aşan Türkiye’yi zirveye taşıyacak yaklaşımlar için bir ortak akıl platformu misyonu taşıyan EMITT’te bu yıl 5 ana tema altında turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracak teknolojik inovasyonlar gündem maddelerini oluşturacak.