Tazminat Haberleri

Tazminat Haberleri

Barış Saylak’tan Üreticilere “Sigorta Yaptırın” Uyarısı

İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları (TARSİM) kapsamında Muğla ve 13 ilçesinde doğal afetlerden etkilenen yetiştiricilere 2024 yılının ilk 6 ayında toplam 29 milyon 823 bin 255 TL tazminat ödendiğini açıkladı.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

İYİ PARTİLİ ERGUN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU PERSONELİNE DEPREM TAZMİNATI VERİLMESİNİ İSTEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilimizdeki görev yapan veya yapacak olan kamu personeli ile sanayi çalışanlarının desteklenmesini istedi. OHAL kapsamında tazminat ödenmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

SAĞLAM, “BU SÜRECİN TAKİPCİSİ OLACAĞIM”

ÖSYM Başkanı Ersoy'un yaptığı açıklamaya göre 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edilmesinin ardından Fethiyeli Hüseyin Sağlam sınav iptalinde yaşadığı mağduriyet nedeni ile ÖSYM’ye karşı hem maddi hem de manevi tazminat davası açtığını açıkladı.

Muğla'da "Kıdem Tazminatıma Dokunma" Eylemi

Türk-İş Muğla İl Temsilcisi ve Tes İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik "Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi" adıyla kıdem tazminatı konusunda yapılmak istenen düzenlemelere karşı sendikaların temsilcilerinin de katıldığı program ile basın açıklaması yaptı.