Tebrik Etti Haberleri

Tebrik Etti Haberleri

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumunun kuruluş yıldönümünün 63. yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gülebak, masajında Türk Basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olarak 63 yıldır faliyet gösteren Basın İlan Kurumunun yönetimi ve çalışanlarını tebrik etti.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Okulları Tebrik Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?” yarışmasında derece giren Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Fethiyeli Güreşçi Başpehlivan Oldu

Denizli'nin Kale ilçesinde düzenlenen 27. Geleneksel Kale Davaz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Fethiye Belediyesi sporcusu Ali Yanatma kazandı.

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

MENTEŞE BELEDİYESPOR’DAN 20 MADALYA 

Menteşe Belediyespor hafta sonu katıldığı Karate ve Masa Tenisi Turnuvalarından 20 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Gümüş voleyboldan sonra karate ve masa tenisinden elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

BAŞKAN OTGÖZ FTSO’YU ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti. 

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni Oda yönetimini tebrik etti.

BAŞKAN KARACA FTSO’YU ZİYARET EDEREK BAŞKAN ÇIRALI VE YENİ FTSO YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti.

BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13’ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37’sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı’ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.   

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

BAŞKAN OTGÖZ, BÜYÜKER AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i ziyaret etti.

TSD Başkanı Boyraz, Karaca’yı tebrik etti

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yaptığı her hizmette engellilere de yer vermesi, erişebilir ve ulaşılabilir bir şehir yapmak için verdiği çaba için teşekkür etti.

FTSO yönetiminden Fethiye odalarına ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, Halil İbrahim Öztürk, Ramazan Dim ve Emre Başaran, genel kurullarında güven tazeleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yı ziyaret ederek tebrik etti. Oda başkanları ile yapılan görüşmede ortak sorun olarak artan elektrik maliyetinin ön plana çıktığını belirten Başkan Çıralı, tüm giderleri yükselten ve işletmeleri zor durumda bırakan elektrik zammının geri çekilmesi çağrısını yineledi.

Fethiye’de Coğrafi İşaret Logosuyla Ürün Satan Firma Sayısı Artıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından coğrafi işaret tescili gerçekleştirilen ‘Fethiye Tahini’ ve ‘Fethiye Kaya İnciri’ni coğrafi işaret logosuyla satışa sunmak isteyen firmalara yenileri eklendi. Coğrafi İşaret Logo Kullanım belgelerini, Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Servet Şekerleme Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkililerine teslim eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, coğrafi işaretli ürünlere yönelik tüketici ilgisinin her geçen gün arttığını belirterek, firma ve kooperatifi tebrik etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir’in Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Muğla halkının bayramını tebrik etti. Demir, “Her çalışmamız, siz kıymetli hemşerilerimiz için önemli kazanımlar sağlıyor. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp tebrik etti

Fethiyeli milli güreşçimiz 27 yaşındaki Süleyman Atlı, Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası 57 kilo finalinde Rus sporcu Nachyn Mongush’u mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyon güreşçinin Fethiye’de yaşayan ailesi, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını dile getirdiler

Müftü Oktay, Regaip Kandili’ni kutladı 

İhsanlar ve ilahi tecellilere sahne olacağı bildirilen, Rahmeti ve bereketi bol "Üç ayların" habercisi kabul edilen Regaip Kandili, bu gece idrak edilecek. İslam dünyası için büyük öneme sahip üç aylardan, Recep Ayının ilk Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece idrak edilen Regaip Kandili, "Rahmet ve Bereket Gecesi" olarak kabul ediliyor. Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, Fethiye Merkez Yeni Cami’nde pandemi tedbirleri altında akşam namazı ile yatsı namazı arasında mevlid programının idrak edileceğini belirterek, “Yatsı namazının ardından duada bulunulacak. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle program erken bitecek” dedi. Oktay, tüm Müslüman aleminin ve Fethiye halkının Regaip Kandili’ni tebrik etti.

YKS MUĞLA İL BİRİNCİSİ MARMARİS’TEN ÇIKTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Duru Uyar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) sayısal sonuçlarına göre İl birincisi ve Türkiye 535’incisi oldu. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Duru Uyar ve ailesini makamında kabul ederek çeyrek altın ve plaket hediye ederek tebrik etti.

Başkan Gürün'den Gizem Özcan'a Tebrik

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan'ın kadın ve gençlik kotasından 51. sırada parti meclisine seçilmesini tebrik etti.

Kapiz, Bakan Soylu'yu Ziyaret Etti

3. Lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Erol Kapiz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, terörle mücadelede gösterdiği kararlılıktan dolayı tebrik etti.

Başkan Gümüş’ten Öğrencilere Sürpriz Telefon

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, LGS-TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrenciler için belediye ve İşler Yayın Grubu ile ortak hazırlanan, on-line ücretsiz deneme sınavına giren ve derece elde eden gençleri telefonla arayarak tebrik etti.