Toksöz Haberleri

Toksöz Haberleri

Töksöz, 'Yatağan'ı Şehriyle, Kırsalıyla Daha Yaşanabilir Yer Haline Getiriyoruz'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Otgöz’den Yerel Seçim Vurgusu; “Yatırıma Hizmete Boğacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve teşkilat mensupları ile birlikte Yatağan’da yoğun bir programa imza attı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

Toksöz'den Pazar Ziyareti

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, pazar esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Yatağan'da ziyaretler devam ediyor

Başkanı Ummuhan Toksöz, Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları Yakup Otgöz ve Ali Tekin ile Yatağan Muhtarlar Derneğini, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. 

YATAĞAN HALKI, YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

Yatağan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Yatağan Spor Salonu bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında yapılan yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi

YATAĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA GELİNDİ

Yatağan ilçesinde yapımı süren Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanarak Yatağanlıların hizmetine sunulacak olan tesiste, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, incelemelerde bulundu.

YAŞAYAN TARİH KENTİ STRATONİKEİA’DA İFTAR

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan’da, Antik dönemlerden günümüze kadar her dönemden kalıntıların bir arada bulunduğu ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Stratonikeia Antik Kenti’nde Kazı Ekibi, İşçiler ve Gençlerle iftarda bir araya geldi.

Başkan Toksöz’den “çimento fabrikasına hayır” kampanyasına destek!

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Menteşe ilçesinde yapılması planlanan çimento fabrikasına yönelik düzenlenen imza kampanyasına destek verdi.

Yatağan Belediyesi’nden kaza ile ilgili açıklama geldi

Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde İnönü Bulvarı’nda araba çarpması sonucu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın ağır yaralanmasına neden olan kazayla ilgili Yatağan Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklama da, “Bu tatsız olayın ardından sosyal medya üzerinden maalesef gerçeği yansıtmayan ve Yatağan Belediyesi ile Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ü zan altında bırakmaya yönelik hakarete varan paylaşımları üzülerek görmekteyiz” denildi.

500 Yataklı Yeni Hastane Projesinde ilk adım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Vali Orhan Tavlı, Yatağan ilçesinde yatırım ve projeleri inceledi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yatağan ilçesinde yapımı tamamlanan Yatağan Devlet Hastanesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksek Okulu ve Yatağan Gençlik Merkezi inşaatı ve Stratonikeia Antik Kentinde incelemelerde bulundu. 

Yatağan ve Kavaklıdere Belediye Başkanlarından ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Milas Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede bölgenin sorunları ele alındı.

Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Muğla’nın Yatağan ilçesine millet bahçesi yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada; “Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımızla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.” dedi.

AK Parti Kadın Kolları'ndan Abdurrahman Dilipak'a Suç Duyurusu

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Başkan Toksöz’den İlçe Emniyetine Ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ı makamında ziyaret etti.

Başkan Toksöz “Güzelköyümüz Bözüyük, Daha da Güzelleşecek”

FERDİ YAVUZ- Yatağan’a bağlı ile Bozüyük Mahallesi’nde, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarına başlandı.

Başkan Toksöz 'Milli Mücadelemizin 101. Yılını Kutluyorum'

FERDİ YAVUZ- Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Yatağan’da Develer Görücüye Çıktı

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 20. si düzenlenecek olan 'Deve Güreşi Festivali’ dolaysıyla, bir grup deve, Belediye Başkanvekilleri, İsmail Kaya, Ahmet Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm, AK Parti, CHP ve MHP li meclis üyesi komite üyelerince, açık Pazar yerinde, davul zurna eşliğinde dolaştırıldı. Bu yılki güreşler Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz himayesinde ücretsiz olarak yapılacak.

Basketbolculara Ödüllerini, Toksöz ve İlman Verdi

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Basketbol Genç Erkek B İl Birinciliği müsabakaları, Yatağan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yatağan Deve Güreşi 19 Ocak’ta

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 20. si düzenlenecek olan 'Deve Güreşi Festivali’ 19 Ocak 2020 Pazar günü, Orman Kavşak Sahası'nda Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz himayesinde gerçekleştirilecek.