Trafik Kuralları Haberleri

Trafik Kuralları Haberleri

Fethiye’de şehirlerarası otobüslere rağbet hat safhada 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde okulların açılmasına kısa bir zaman kala şehirlerarası otobüslere ilgi yoğunlaştı. Otobüs kaptanı Kadem Özcan açıklamalarda bulundu.

Minik öğrenciler trafik kuralları öğrendi

Fethiye’de Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’nun minik öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

KAYMAKAM AKSOY’DAN BAYRAMDA TRAFİK YOĞUNLUĞU UYARISI!

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Kurban Bayramı Kutlama mesajında; bayramda artan tatilci yoğunluğuna dikkat çekerek,” sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla uymalarını, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını hatırlatarak, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli” olduğunu söyledi.

BAKANLIKTAN TRAFİK KURALLARI UYARISI

İçişleri Bakanlığı vatandaşlara gönderdiği SMS ile trafik kurallara uyma çağrısı yaptı. Gönderilen SMS’te 20212 yılında trafik kazalarında ölenlerin yüzde 22’sinin yaya olduğu vurgusu yapıldı.

Trafik Timlerinden “genel trafik kuralları” semineri

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde Pınarköy Mahallesinde eğitim öğretim veren iki ilköğretim okulunda Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri “genel trafik kuralları” semineri verdi.

Marmaris'te kural tanımayanlar Mobese ile belirlenecek

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Amirliği ekipleri ilçe içinde trafik kurallarına uymayanları Mobese kameraları ile denetleyecek.

Drone ile trafik denetimi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, havadan "drone" ile yapılan denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza kesildi. Denetimlerde 1 saat içerisinde 8 sürücüye ceza uygulandı.

Çocuklar Oynarken Öğrenecek

Muğla’da korona virüs nedeniyle zamanını evde geçiren çocuklar için hazırlanan ‘Trafik Boyama Kitabı’ ile çocuklar hem oynayacak hem de trafik kurallarını öğrenecek.

Marmaris Zabıtası 390 Sürücüye Yaptırım Uyguladı

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, 2020’nin ilk 45 gününde trafik kurallarına uyulmadığı için 390 sürücüye idari işlem uyguladı.