Trafik Yoğunluğu, Haberleri

Trafik Yoğunluğu, Haberleri

Trafikten Bunalanlar Plaja Yürüdü

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirmek isteyenler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Bayramda otopark sorununa çözüm

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde Fethiye şehir merkezindeki trafik ve otopark yoğunluğunun azaltılması için Fethiye Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile okul bahçeleri ve Kaymakamlık Binası’nın otoparkı halka açıldı.

Bayram tatili sonrası Ölüdeniz’de trafik yoğunluğu

Turizm cenneti Fethiye'de yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin gelişiyle yaşanan trafik sorunu Kurban Bayramı sonrası da devam ediyor. Ölüdeniz yolun da yaşanan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kökten, 'Tatilini iptal eden misafirlerimiz var'

Fethiye ve Ölüdeniz 9 günlük bayram tatili dolayısıyla adeta dolup taştı. Dünyaca ünlü Ölüdeniz’de bayramla başlayan yoğunluk devam ediyor. Yaklaşık 1 milyon turiste ev sahipliği yapan Fethiye ve Ölüdeniz’de yaşanan trafik sorunları gün geçtikçe büyüyor. Ölüdeniz’e konaklamak için gelmek isteyen misafirlerin Ölüdeniz’e ulaşamadıklarını belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Gerçekten Ölüdeniz’e konaklamak için gelen misafirlerimiz Ölüdeniz’e ulaşamadıkları için konaklamaya gelemiyorlar. Rezervasyonlarını iptal edip gelmeyenler dahi oldu” dedi.

Otopark sorunu esnafı mağdur ediyor

Turizm cenneti Fethiye’de önceden sadece yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin gelişiyle yaşanan trafik sorunu, kış aylarında da yaşanmaya başlandı. Yazı aratmayan trafik yoğunluğu ve otopark sıkıntısı ile boğuşan sürücüler ve iş yeri sahipleri, yetkililerden bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyor.