Transferi Haberleri

Transferi Haberleri

Fethiyespor'a Amed'den Forvet

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Seydikemerspor İlk Transferini Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Muğlaspor’a Şampiyon Sağ Kanat

Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarına son sürat devam eden Muğlaspor, 19. transferini gerçekleştirdi.

GİRGİN: ‘ÇEVRE AJANSI ELİYLE SERVET TRANSFERİ YAPILIYOR’

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor.

GİRGİN: ÇEVRE AJANSI ELİYLE SERVET TRANSFERİ YAPILIYOR

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi:

Fethiyespor 2 oyuncuyu renklerine bağladı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde kadrosuna 2 oyuncuyu daha kattı. Eski futbolcusu Hüseyin Rüzgar ile Karşıyaka’dan Görkem Ali Kınay’ı renklerine kattı.

Fenerbahçe Fethiye’de kazandı 86-93

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Avrupa’nın en önemli takımlarından birisi olan Fenerbahçe’yi ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda Euro Lig şampiyonluğunu kazanan sarı lacivertliler salondan 93-86 galibiyetle ayrıldı. Fethiye temsilcisinin yeni transferi oyun kurucu Robert Johnson oyuna bençten dahil oldu ve 20 sayı üretti.

Karaca, Beşkaza meydanında kutlamak istiyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Süper Lig'de tutunması ile Fethiyespor'un bu sezon 2. Lig'e yükselmesi için belediye ve Fethiye halkı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Karaca " Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Fethiyespor olarak şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

100. Golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.