Turşu Haberleri

Turşu Haberleri

Fethiye Salı Pazarı Esnafı Yongacı' dan Turşu Tarifi!

Fethiye Salı Pazarı'nda turşu satışı yapan Remziye Yongacı, "Tam turşu zamanı geldi. Şu an yapılan turşular erimez. Bende kornişon, acı biber, sarımsak turşuları bulunuyor. Satışlarımız da Allah’a çok şükür diyelim. İyi değil ama kötü de değil. Daha çok yerli müşterilerimiz alıyor turşularımızı, yabancı turistler bu lezzetten anlamıyor. Turşuyu yaparken bütün koy, sarımsak koy.” diyerek turşunun önemini vurguladı.

90' lı Yıllarda Fırtına Gibi Esen Seçil Özçakmak SED Medya’yı Ziyaret Etti

'Uhde', 'Unutursun Gönlüm' ve 'Rabbena' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Seçil Özçakmak, SED Medya’ya ziyarette bulundu ve çeşitli açıklamalar yaptı.

Yurtdışına 2 ton “çağla turşusu” satışı

Muğla’da faaliyet gösteren tarımsal kooperatiflerini bir çatı altında toplayan, üretim ve satışta daha fazla kazanmalarını sağlayan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi, üreticilere kazandırmaya, Muğla’nın ürünlerini yurt dışına pazarlamaya devam ediyor.

Demir,‘Faturasını ödeyemeyenler AKP İl ve İlçe Teşkilatına götürsün’

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir; “Elektriğe yapılan 7 zamların ardından, zaten geçinemeyen vatandaşlar daha büyük bir çaresizliğe düştü. Evine ekmek götürecek durumu olmayan vatandaş şimdi de elektriksiz kalacak. Benim vatandaşlarımıza bir çağrım var. Yaşadığımız tüm sıkıntıların tek sebebi AKP olduğuna göre, o zaman bu faturaları da onların ödemesi gerekir” dedi.