Uşakspor Haberleri

Uşakspor Haberleri

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Fethiyespor’da Tek Hedef Uşak’tan Alınacak 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Fethiyespor’dan önemli galibiyet: 0-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oldu. Lacivert beyazlılar mücadeleyi Murat ve Berat’ın golleriyle 0-2 kazandı.

Fethiyespor Bugün Uşakspor’la Karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oluyor. Mücadele, bugün 14.00'te Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanacak.

Şimşekler Uşakspor’a konuk oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 33.hafta mücadelesinde Uşakspor’a konuk olacak.

MESUT TOROS FETHİYESPOR’DAN AYRILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Uşakspor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 2'nci mağlubiyetini alan, galibiyet özlemi 4 haftaya yükselen Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros istifa etti.

KAPTAN ALİBAZ, “SÖYLENECEK FAZLA BİR ŞEY YOK”

Fethiyespor ligin 14. haftasında Utaş Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar iç sahada oynanan bu karşılaşmayı 0-2 kaybetti. Maç sonrası takım kaptanı Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu.