Uygulama, Haberleri

Uygulama, Haberleri

Fethiye’de Güvenlik Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi’nde 31 Temmuz 2024 tarihinde geniş kapsamlı bir Huzur ve Güven Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerini hedef alarak bölgedeki güvenlik ve düzeni artırmayı amaçladı.

‘Orman Yangınlarıyla Mücadele’ toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında ilgili kurum amirleri ve yetkililerin katılımıyla “Orman Yangınlarıyla Mücadele” toplantısı gerçekleştirildi.

FTSO Çalışanlarına, Kvkk Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanlarına Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uygulamalarında yapılan değişiklikler hakkında eğitim verildi.

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Zabıta sınavları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre itfaiye ve zabıta memuru alımları devam ediyor.

Yıllık 780 bin tonluk bir su tasarrufu

Menteşe Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yaklaşık 870 bin metrekare yeşil alan ve parkları arıtma suyu (gri su) ile sulayarak yıllık 780 bin tonluk bir su tasarrufu sağlıyor.

Bu Yıl İçinde Uygulanacak Olan Hayvancılık Desteği Uygulama Tebliği

2023 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) 26.11.2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlandı.

Girgin'den tapu iptali sorusu

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Menteşe, Köyceğiz, Ula ve diğer yerlerde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşın mülkiyet hakkını kısıtlayan uygulamayı dile getirdi.

Polis ve jandarma KADES'i tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açıldı.