Uygun Fiyatlı Haberleri

Uygun Fiyatlı Haberleri

Fethiye’de vantilatör satışlarını arttı

Son günlerde artan hava sıcaklıkları ve buna bağlı olarak klima fiyatlarındaki yükselmeler, vatandaşları daha uygun fiyatlı serinleme çözümlerine yöneltti. Bu durum, vantilatör satışlarında önemli bir artışa neden oldu.

Salı Pazarı giyim bölümünde yoğunluk

Fethiye'de her Salı günü kurulan giyim pazarı, yaz aylarının gelmesiyle yabancı turistlerin akınına uğruyor. Renkli ve canlı atmosferiyle meşhur olan bu pazarda dünyaca ünlü markaların benzer model ürünlerini bulmak mümkün

Karaca, ‘Halkevlerinde çay 1 TL olmaya devam edecek’

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Halkevleri’ndeki uygun fiyatlı ürün satışının devam edeceğini belirterek, “Halkevlerinde çay 1 TL olmaya devam edecek” dedi.

Menteşe’de Kazanlar 35 Bin Kişi İçin Kaynadı

Menteşe Belediyesi 2021 yılı boyunca ihtiyaç sahibi 17 Bin 309 kişiye ücretsiz sıcak yemek ulaştırırken, 18 Bin 435 kişi de yıl boyunca hafta içi her gün 3 çeşit uygun fiyatlı olarak verilen yemek hizmetinden yararlandı.

Büyük Samanlık Plajı Engelsiz Plaj olarak da hizmet veriyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı yeni sezonda hizmet vermeye başladı. Engelsiz Plaj olarak da hizmet veren Büyük Samanlık Plajı, kaliteli, uygun fiyatlı ve hijyenik bir hizmet anlayışı ile misafirlerine kapılarını açtı.