Yapım, Haberleri

Yapım, Haberleri

Fethiye’de yaşam kalitesi artacak: Yol üstü otopark, alternatif yollar, feribot, yeni otogar

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada Fethiye'nin trafik sorunlarını hafifletmek ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli projeler hayata geçireceklerini duyurdu.

Milyonfest iptal edildi

Milyon Yapım tarafından organize edilen ve bu yıl 2’incisi yapılması planlanan Milyonfest, Muğla Valiliği tarafından alınan kararla iptal edildi.

KARACA, “HİÇ BİR BELEDİYE KOLAY KOLAY ALT YAPIYA GİRMEZ”

“Fethiye” programına konuk olan ve Fethiye’yi değerlendiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “ Fethiye’de 334 kilometrelik hat döşendi. 5 kurum ortaklığında yapılıyor. Bölgede ciddi bir internet sorunu vardı. Pandemide uzaktan eğitimle ilgili bölgemizde yaşayan öğrencilerden ciddi talepler oldu. Vatandaşlarımıza hak veriyorum. Fakat yapılan yatırımların da onlar için olduğunu ve şehir için yapıldığını bilmelerini istiyorum. Hiçbir belediye başkanı kolay kolay alt yapıya girmez. Bu cesur bir adımdır” şeklinde konuştu.

Önemli yatırım ve projeler destekleniyor

Bakanlıklar ve diğer merkezi idare kuruluşlarının aktardığı kaynaklarla illerde yapılacak her türlü yatırım, yapım, bakım, onarım ve yardım işlerini ve bunların gerektirdiği tüm iş ve işlemleri yürütmek ve izlemek amacıyla kurulan Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu kamu yatırımları değerlendirildi.