Yaşam Derneği Haberleri

Yaşam Derneği Haberleri

Karaca turizm sektörü temsilcileri ile bir arada

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Denizatı Restaurant’ta, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

KİPER, “KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK”

Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, “Sorunumuz şu, buraya gelen insan göçü dalgası, Fethiye’ye sürekli kendi malıymış gibi davranıyor. Oysa burası bizim ortak yaşam alanımız, tüm canlılarla beraber paylaşıyoruz. Velhasıl deniz sadece bize ait değil, balıklara, orfoza, Caretta’lara ve tabii ki Akdeniz fokuna ait, bunu hatırlatmak istiyorum” dedi  Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, derneğin yürüttüğü faaliyetleri ve Fethiye’nin ekolojik yaşamını SED Medya’ya anlattı

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

13 Ocak ‘Tarım Bayramı’ etkinliği

13 Ocak Perşembe günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Tarımsal Öğretimin 176. Yıl Dönümü’nde ‘Tarım Bayramı’ etkinliği yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başlayan etkinlik konuşmalar ve yerel ürünlerin satışı için panayırlar kurularak devam etti.

Bebeği için saçlarını bağışladı

Fethiye’de yaşayan Nurcan Türkoğlu Çiçek, Kansersiz Yaşam Derneği’nin başlattığı "Saçım Saçın Olsun" kampanyasına destek amacıyla, uzattığı saçlarını lösemi hastalarına peruk yapılmak üzere Kansersiz Yaşam Derneğine bağışladı.