Yemin Haberleri

Yemin Haberleri

Devlet Memurları Yemin Töreni gerçekleşti

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

Sandık Görevlileri Yemin Ederek Görevlerıne Başladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı.

Karaca MAG’ın yeni gönüllülerine sertifikalarını takdim etti

Toplumda afet duyarlılığının gelişmesi, afet öncesinde hazırlıklı olunması ve olası afetlerde meydana gelen olaylarda arama kurtarma çalışmalarına katılması için kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibinin (MAG) yeni gönüllüleri, düzenlenen yemin töreninin ardından sertifikalarını aldılar.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

ADAY İZCİ KAMPI BAŞLADI

8-9 Ekim 2022 tarihleri olmak üzere Karaot Plajı’nda Aday İzci Kampı başladı. Kamp sonunda genç izciler fular takıp yemin ederek izci olmak için ilk adımı atacaklar.

BABADAĞ’DA KORAY AVCI COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

Menteşe’de emlak vergisine esas takdir değerleri belirlendi

Menteşe’de Emlak Vergisine esas olacak arsa, cadde ve sokak asgari değerlerinin tespiti için yapılan takdir komisyonu toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver’in başkanlığında yapılan ve 213 Sayılı Kanun’un 88. Maddesindeki yemin metninin okunmasıyla başlayan toplantı Menteşe Belediyesi, Gelir İdaresi Başkanlığı, Tapu Müdürlüğü, Ticaret Odası ve 66 mahallenin muhtarlarından oluşan takdir komisyonun katılımıyla gerçekleşti.

Muğla Barosu'na 21 Yeni Avukat Katıldı

Muğla Barosu tarafından, mesleğe yeni başlayacak avukatlar için yemin töreni düzenlendi.