Yenilendi Haberleri

Yenilendi Haberleri

Öğrenci Atatürk Büstünü Yeniledi

Fethiye’de Esenköy Düğün Salonu önünde bulunan Atatürk büstünün önündeki Atatürk’e ait yazıların silindiğini gören Fethiye Şehit Cengiz Topçu Ortaokulu öğrencisi Fatih Pehlivan, kendi imkanlarıyla boya alarak yazıları yeniledi.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

DÖNÜŞÜYOR, DÖNÜŞTÜKCE GÜZELLEŞİYOR ORTACA...

Karaburun Mahallesi 509. Sokakta bulunan park yenilendi ve Ortaca'mıza büyük katkıları olan rahmetli Şükrü Yılmaz'ın adı verildi.

Cumhuriyet Mahallesi Terfi Merkezi Yenilendi

Fethiye Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fethiye Atıksu Arıtma Tesisi 1 Nolu Terfi Merkezi’nde MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağışlar ve yoğunlukla oluşabilecek taşkınları önlemek için yenileme çalışması yapıldı.

FTSO üyelerine, Karatay Üniversitesi'nde ahilik bursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) iştiraki olan KTO Karatay Üniversitesi arasındaki eğitimde iş birliği protokolü yenilendi. İki kurum arasında imza altına alınan protokol kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, birinci derece yakınlarına destek bursu sağlandığını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına KTO Karatay Üniversitesi’nde ‘Ahilik Bursu’ ile eğitim ayrıcalığı sağlayan protokol hayırlı olsun.” dedi.

Ölüdeniz Kumburnu Plajı baştan aşağıya yenilendi

Türkiye'nin tanıtımında kapak fotoğrafı olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı, 5 yıldızlı plajlar gibi  hizmet veriyor. Ülkemizin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Plajı bu yıl çehresini tamamen değiştirerek, dünyanın en gözde plajları ile yarışır hale geldi. Bu sezon görünümünü baştan aşağıya yenileyen Kumburnu Tabiat Parkı Plajında şezlong ve şemsiye kullanmak istemeyenler için özel bir bölümde ayrıldı. Kumburnu tabiat parkı plajında güvenliğe büyük önem verilirken, cankurtaranlarda nöbete başladı. Kano ve Deniz Bisikletinin yanı sıra su sporlarının da rağbet gördüğü plajdan tatilciler çok mutlu. 

Pazaryeri uzay çatı direkleri yenilendi 

Menteşe Belediyesi, halk arasında uzay çatı olarak bilinen pazaryeri çatısı iyileştirme projesi kapsamında 92 taşıyıcı kolonun tamamı yenilendi.  Çalışmalar kapsamında uzay çatının kaplaması, zemin yenileme ve yol çalışmasına başlandı. 

Ortaca Belediyesi Çocukları Sevindirdi

Ortaca Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisindeki parklarda bulunan kırılan ve bozulan çocuk oyun aletleri, belediyeye bağlı ekipler tarafından bakımları yapılarak, yenilendi.

İlmin-Kızılağaç Mahallesi’nin İçme Suyu Hattı Yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Milas ilçesinde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Marmaris’te ‘Evren’ Gitti, ‘Ecevit’ Geldi

Marmaris Belediye Meclisi’nin Aralık ayında aldığı kararla İçmeler Mahallesi'nde bulunan Kenan Evren Bulvarı'nın adının ‘Bülent Ecevit’ olarak değiştirilmesinin ardından caddenin tabelası yenilendi.