Ziyaretlere Devam Ediyor Haberleri

Ziyaretlere Devam Ediyor Haberleri

Behçet Saatcı Mahalle ziyaretlerine Yeşil üzümlü, Kızılbel ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, Ziyaretlere Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kökten, Karaçulha Toptancı Hali’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

Aday adayı Harun Reşit Yiğit, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Adayı Yücel ziyaretlere devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Aday adayı Yiğit, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. 

Söğütlü Yürek Camii Öğrencileri, Köyün Yaşlılarına Yapılan Ziyaretlere Devam Ediyor

Söğütlü Yürek Camii'nde eğitim gören öğrenciler, köylerinde yaşayan yaşlı amca ve teyzeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bugünkü ziyaret Mehmet Amca'ya..

Başkan Demir dur durak demeden ziyaretlere devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Muğla'nın her ilçesini ziyaret eden Demir, Muğla için gerçekleştirmek istedi vaatlerle de takdir topluyor.

ATMACA, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Zübeyde Hanım Anaokulu'nu ziyaret etti.

Turizm Derneği Ziyaretlere Devam Ediyor

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Oytun Söğüt, Alp Berk, Dilek Akman, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettiler.