FETEX FUARI 11.KEZ KAPILARINI AÇTI

Her yıl düzenli bir şekilde düzenlenirken 2 yıl boyunca pandemi nedeni ile düzenlenemeyen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı'nın açılış töreni Çamköy Pazar Yeri'nde yapıldı. 12.'si düzenlenen fuara 50'ye yakın firma katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çamköy Pazaryerinde MARFO Fuarcılık tarafından Çamköy Pazar Yeri’nde düzenlenen 12. Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı Açılış Töreni yapıldı. Açılış törenine Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Seyyar Pazarcılar ve Manavcılar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, Seydikemer Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve davetliler katıldı.
Açılış töreninde konuşan Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı Organizasyonu’nu yapan MARFO Fuarcılık Sahibi Volkan Gülcan “Sayın Başkanlarım, oda temsilcilerim, değerli basın mensubu arkadaşlarımız, katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz. 12.sini düzenlediğimiz Fethiye Fetex Fuarı’mızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. İki yıldır pandemiden dolayı açamadığımız fuarımızı sonunda açmanın verdiği büyük mutluluğu yaşıyoruz. Böyle bir ekonomik krizde bizi yalnız bırakmayan katılımcı firmalarımıza, böyle riske girerek, Fethiye’ye güvenerek, Fethiye’ye inanarak, bu kadar masrafa katlanarak burada stant açtıkları için, özel rakamlarla turizmcilere destek olmak için, fuarımızda yer aldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kemal Hıra “Daha önce yapılan fuarlardan dolayı bu fuarın memleketimize katkılarını biliyoruz. Kazançlı ve karlı bir iş olduğunu biliyoruz. Ama pandemiden dolayı yapamadık. Biz Fethiye Ticaret Odası olarak fuarlara ve bu türde etkinliklere her zaman destek veriyoruz. Bu desteklerimiz devam edecek. Önümüzdeki pandemi süreci bitti gibi görünüyor.  Yeni fuarlar da düzenlenecek, bunlara da katılacağız. Bu fuarlardan gelecek olan misafirlerimiz tabi ki geldiğinde daha kaliteli bir hizmet alabilmek için tedarikçilerimiz çok önemli. Tedarikçilerimizi de bu anlamda kendilerini göstermek adına böyle bir etkinliğe katıldıkları için canı gönülden kutluyorum. İnşallah onların adına katkı sağlar. Bütün firmaların kazançlı çıkmasını dilerim. Ayrıca Volkan Bey’i de bu çalışmasından dolayı kutlarım” diye konuştu.
FETEX FUARI 11.KEZ KAPILARINI AÇTIFETEX FUARI 11.KEZ KAPILARINI AÇTIFETEX FUARI 11.KEZ KAPILARINI AÇTI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN