Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla'nın Fethiye ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun gururu Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen programlar ile yaşandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 102 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okuması ile devam etti.

Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesaj okundu. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Garnizon Komutanı Dalaman Dz. Hv. Üs. Komutanı Deniz Albay Emre Ahmet İnal, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Burak Akanpınar, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, STK başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.yılı Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kutlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN