Fethiye'de SED Medya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102.Yılı Tüm Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu anlamlı günde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları, Fethiye Beşkaza Meydanı'ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılım sağladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı Tüm Türkiye’de çeşitli törenler ve etkinliklerle kutlanıyor. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ise sabah saatlerinde Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, protokol ve vatandaşların katılımıyla saygı duruşu, istiklal marşı, çelenk töreni ve çeşitli şiirlerin okunmasıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.

SED Medya ekibi de Fethiye Beşkaza Meydanı’nda üzerinde  Türk Bayrağı olan kırmızı tişörtlerini giyerek hazır halde bulundular. Bu anlamlı günde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları, Fethiye Beşkaza Meydanı’ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılım sağladı. Ardından SED Medya heyeti, Fethiye Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde de protokolle bayramlaştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN