Fethiye'de tohum söyleşisinde keyifli anlar yaşandı

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ve Sihirli Eller Çocuk Kampı tarafından tohum söyleşisi programı düzenlendi. Sohbet eşliğinde geçen programda ise keyifli anlar yaşandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ve Sihirli Eller Çocuk Kampı tarafından tohum söyleşisi programı düzenlendi. Etkinliğe kamp yöneticileri, öğretmenler, veliler ve çocuklar katıldı. Sohbet eşliğinde geçen programda ise keyifli anlar yaşandı.

“Güzel bir etkinliktik oldu”
Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, “Tohum söyleşisine olan ilgileri, soruları, sohbetleri umut verdi bizlere. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın doğaya ve tüm canlılara olan ilgileri ve sevgileri bize bir kere daha bu mücadelede güç verdi, heyecan verdi. Emeklerimiz yerini buluyor. Hiçbir şey bize engel değil. Her türlü zorluğa rağmen başaracağız.
Onlar için ektiğimiz zeytin fidanları hediye ettik. Birlikte çim adam yaptık. Pastoral Vadinin muhteşem doğallığı arasında bostan alanlarını gezip uygulamalar konusunda sohbet ettik. Tohum öyküleri kitaplarımızı hediye ederek ayrıldık” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN