Fethiye'de Umre Yolculuları Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 yılı Umre Organizasyonu kapsamında, Fethiye'den umreye gitmeye hazırlanan 14 kişi için özel bir uğurlama töreni düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İmam Hatip Şaban Güngörmez’in rehberliğinde kutsal topraklara yol alacak olan umreciler, Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen anlamlı törende dualarla uğurlandı.

Tören, Fethiye Müftülüğü Vaizi Muhammed Raşit Korkmaz’ın yaptığı dua ile başladı. Korkmaz, umre yolculuğuna çıkan vatandaşlar için sağlık ve huzur temennisinde bulundu. Umreye gidecek kişilerin yakınları da törene katılarak, sevdiklerine hayır dualarında bulundu.

Konuşmasında, umrecilerin manevi yolculuklarında yanlarında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Korkmaz, “Umrecilerimize hayırlısıyla gidip gelmeyi diliyoruz. Ayrıca, umre yapmak isteyen kardeşlerimizin de en kısa sürede bu ibadeti gerçekleştirmelerini temenni ediyoruz. Fethiye Müftülüğü olarak, umreci kardeşlerimize bu kutsal yolculuklarında hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN