Fethiye Kaymakamı Ertaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kaymakam Ertaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 102. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı;  zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve kararlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır.
Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Vatanımıza kastedenler bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay-yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN