Fethiye Kaymakamlığı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Garnizon Komutanı Dalaman Dz. Hv. Üs. Komutanı Deniz Albay Emre Ahmet İnal ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, parti ilçe başkanları ve STK’ların 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. 

“EBEDİYETE KADAR BU DEVLET MÜDDET OLACAK”
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, günün anlam ve önemini belirten açıklamasında “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bütün şehitlerimizi, tüm gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Onların sayesinde ebediyete kadar bu devlet müddet olacak. Geldiğiniz için teşekkür ediyor ve herkesin tekrardan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

“BİZLER İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada “Sizlerin de bildiği gibi Bugün Büyük Taarruzun 102. Yıldönümünü neticesiyle halkımızla birlikte burada Kaymakamımız başta olmakla birlikte, halkımız, STK’larımız, bürokratlarımız ve öğrencilerimiz ile beraber 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yâd ediyoruz. Hava ne kadar sıcak olursa olsun bizim için mücadele veren bu ülkenin Cumhuriyetin kurulumunda büyük emekleri olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimize minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Onların vasıtasıyla devlet olgusuna eriştik. Onların vasıtasıyla burada ki bütün gruplarda başkanlık yapıyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Bizim için mücadele veren bahsettiğim gibi Başkumandanımız, liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bizler için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi asla unutmayacağız. Biz olduğumuz sürece, bu Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece de onları yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Biz sadece sorumluluk makamında olan değil sade bir vatandaş olarak da bir önceki yıllarda da hayatım boyunca hep milli bayramlarda en önde yer alan birisi olarak sizlerin huzurunda söz veriyorum. Var olduğum sürece ve Türkiye Cumhuriyet’imiz var olduğu sürece onları yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN