Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odasından Aşure İkramı

Muharrem ayı nedeni ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Salı pazarında aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğin maçının birlik ve beraberlik olduğuna değinen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, 'Bizim buradaki amacımız birlik beraberliği, kardeşlik ruhunu arttırmak. Pazara gelen misafirlerimize bugünün anısına aşure ikramında bulunmak beraberinde esnaflarımıza aşure ikramında bulunmak' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Oğuz Bolleli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Hıra, Tüm pazar esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu anlatmak için her sene geleneksel aşure etkinliği düzenlediklerini belirten Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “6-7 yıldır muharrem ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz bir etkinlik. Pandemi sürecinde biraz zor oldu ama pandemi sürecini de biraz atlattığımızı düşünüyorum. Bu süreçte yine bu gelenek ve göreneklerimizi devam ettirmek adına bu yıl pazarcılar odası olarak yine bir aşure etkinliğimiz var. Etkinliğimize katılım gayet güzel. Bizim buradaki amacımız birlik beraberliği, kardeşlik ruhunu arttırmak. Pazara gelen misafirlerimize  bugünün anısına aşure ikramında bulunmak beraberinde esnaflarımıza aşure ikramında bulunmak. Tüm ebediyete intikal etmiş pazarcı esnaflarımızın kendileri ve yakınları adına bu etkinliği düzenliyoruz. Allah kabul etsin diyoruz. Etkinliğimize katılan Kaymakam Beye, STK Başkanlarına ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odasından Aşure İkramı

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odasından Aşure İkramı

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odasından Aşure İkramı

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN