FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da 'Paylaşmak Vefadır' temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İftar yemeği ve çeşitli ikramların yer aldığı program, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü iftar vakti olan saat 19:39'da Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi'nde gerçekleştirilecek. Programda ayrıca semazen gösterisi, ney, bendir ve kanun taksimi ve ilahi dinletisi ile Hacivat Karagöz de yer alacak.
Halka açık şekilde gerçekleştirilecek olan programa tüm vatandaşları davet ederek konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice, "Ramazan aylarında özlenen eski geleneklerimizi hatırlamanın ve hatırlatmanın coşkusuyla bir program hazırladık. Saadete ve huzura kavuşmanın adı olan Ramazan ayı, manevi dünyamızı süsleyen bütün kardeşlerimizle gönüllerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşatan bir aydır. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızla yine bir arada olacağız. Vatandaşlarımızın ailecek keyifli bir vakit geçirebilecekleri programımıza bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN