Fethiyeli genç, arabasını A'dan Z'ye yeniledi

Fethiyeli Ramazan Kestirmeci, çocukluk hayali olan modifiye arabaya sahip olma tutkusunu gerçekleştirdi. 2005 model bir aracı alarak başlayan Kestirmeci, aracı tamamen kendi zevkine göre yeniledi. Air süspansiyon, özel jantlar, renkli farlar ve daha birçok detay ekleyen Kestirmeci, bu dönüşüm için yaklaşık 100 bin TL harcadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ramazan Kestirmeci, "Modifiye tutkum 16 yaşıma dayanıyor. 18 yaşından sonra ehliyet alır almaz bu işe başladım. Artık arabam tam istediğim gibi. Ancak bu süreçte çok para harcadığımı fark ettim. Bence modifiye araba almak, yapmaktan daha akıllıca. Çünkü alırken modifiye farkı çok daha az oluyor. Parçalar çok pahalı olduğu için kendin yapmaya çalışmak bütçeyi aşabiliyor." dedi. Kestirmeci'nin aracı, özellikle gençler arasında büyük ilgi görüyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları yüzlerde beğeni alıyor.

Modifiye Tutkusu Sınır Tanımıyor
Ramazan Kestirmeci, “Doğma büyüme Fethiyeliyim. Arabam 2005 model, bundan 5-6 sene önce aldık. Aldığımızda A dan Z ye orijinaldi.  Modifiye tutkusu küçüklükten beri var. 16 yaşında bir araba yenilemesi yapacağımı kafaya koymuştum. 18 yaşını geçip ehliyet aldıktan sonra yavaş yavaş başladım. Artık arabayı istediğim formata sokmak üzereyim. Çok az yapacak şey kaldı. Air süspansiyon, jant, lastik, müzik tesisatı, renkli farlar, bilen var bilmeyen vardır ama Amerikan farlar yapıldı. Ekstra düşüklük için özel işlemler yapıldı. 

Benim araba bana ortalama 100 bin TL ye mal oldu. Bence modifiyeli araç almak, yapmaktan daha akıllıca. Çünkü alırken modifiye farkı yirmi bin falan olurken kendin yapmaya çalışırken 100 bini geçebiliyor. Ufak ufak yapayım diyorsunuz ama parçalar pahalı olduğu için pahalıya mal oluyor. Lastik, jant 25-35 bin arasında, en küçük parça iki bin TL den başlıyor.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN