FETHİYELİ MUHTARLAR, KADEM METE'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

Fethiye'deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettikleri ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirdiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye'deki mahalle muhtarları AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ile bir araya geldiği toplantı da, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den özür beklediklerini belirtti. 
Milletvekili Yelda Erol Gökcan'a konuyu aktaran Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göktepe, "Fethiye’deki bazı mahalle muhtarlarımız derneğimiz aracılığı ile AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den randevu aldık. Oda bize müsait bir tarihte randevu verdi. Benim acil bir işim çıktığı için ziyarete gidemedim. Bu tarihte Fethiye Muhtarları Derneği Başkanımız ve bazı mahalle muhtarlarımız ziyarete gitti. Ziyarette bize verilen randevu saatinde İl Başkanı Sayın Kadem Mete, yerinde olmuyor. Ve ağıza alınmayacak şekilde muhtarlarımıza küfür ediyor. Biz Sayın İl başkanının yanına kendi işimiz için değil mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını aktarmak için oraya gitmiştik. Ben Sayın İl başkanının bu aralığından dolayı çok üzüldüm. Ve mahalle muhtarlarımız da bu durumda aynı düşüncedeler. Biz mahalle muhtarları olarak İl Başkanı Kadem Mete'den özür bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.
Konuya vakıf olmadığını dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise" Siz saygı değer muhtarlarımızdan böyle bir durum var ise ben özür diliyorum. Sayın İl başkanımızın da kötü anlam da bu davranışı yaptığını düşünmüyorum" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN