Fethiyespor 2. Yarı için çim yeniliyor

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısına 43 puanla lider olarak girdi. Ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından Fethiyespor'da çim yenileme çalışmaları başladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İlk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde 43 puanla lider olarak bitiren Fethiyespor 2.yarı için Fethiye Şehir Stadı’nın çim yenileme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 100 bin TL maliyet ile yenilenecek çimlerin maliyetini Fethiye Belediyesi karşılayacak. Fethiye Şehir Stadı’nda yapılan çalışmalar 2. Yarının ilk maçı olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşılaşmasına kadar tamamlanmış olacak.
Zeminle ilgili birkaç sıkıntımız vardı diye konuşan Fethiyespor Yöneticisi Nacit Çatal “Belediye’nin yardımlarıyla bütün zemini komple kaldırdık. Tekrardan yeni bir çim dikimi oldu. Bunu belediyenin destekleriyle gerçekleştirdik. Kulüp Müdürümüz Bülent Bey ve 30 kişilik bir belediye ekibi bu işle ilgileniyor. Ortaya 100 bin lira gibi bir maliyet çıktı. Bu miktarın hepsini belediye üstlendi. 3 haftalık bir sürede bitirmeyi düşünüyoruz. Bu sürenin sonunda saha yeşermiş top oynamaya hazır bir hale gelecek. Alt yapı da bir sorun yok. Kışlık çim ekimini yaptık. 3 haftaya hazır olacak’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN