FTSO'DAN DEVA VE GELECEK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk, DEVA Partisi ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çıralı'nın FTSO faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdiği ziyaretlerde, Fethiye'deki turizm sezonu hazırlıkları, Babadağ Teleferik, Belceğiz Plajı ve Göcek koylarında gelinen son durum da gündeme geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

25 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Çıralı ve beraberindekiler ilk olarak DEVA Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. FTSO heyeti, İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. FTSO tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin ve projelerin detaylı şekilde konuşulduğu ziyarette, Babadağ Teleferik, Belceğiz Plajı’ndaki çalışmalarda gelinen son durum, Göcek koylarına ilişkin gelişmeler, Turizm İşletme Belgesi ve Fethiye’de turizm sezonu hazırlıkları değerlendirildi. DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, FTSO faaliyetleri ve projelerini yakından takip ettiklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Başkan Çıralı ve beraberindekilere teşekkür etti.

FTSO heyeti daha sonra Gelecek Partisi Fethiye Teşkilatı’na ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet ilk olarak FTSO faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Görüşmede Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi, Fethiye’deki turizm sezonu hazırlıkları ile ticari ve ekonomik faaliyetler konuşuldu. FTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Sadet Kansız, çalışmaları yakından takip ettiği belirterek başarılar diledi. 

Görüşmeler sonrası yaptığı değerlendirmede, Fethiye’deki siyasi parti temsilcilerine iade-i ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Çıralı, “Oda olarak ilçemizdeki ticari ve ekonomik durumun nabzını tutmak için ziyaretlerimize hız verdik. Bilindiği gibi pandemi dönemi birebir görüşmeler yapma noktasında büyük bir engeldi. Bu engelin yavaş yavaş ortadan kalkıyor olması mutluluk verici. Bugün siyasi parti temsilcilerimize çalışmalarımız ve yürüttüğümüz projeler hakkında bilgiler verdim. Gerçekleştirdiğimiz Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas OSB ve Fethiye Sualtı Tarih Parkı gibi büyük projelerde tüm kesimlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle Fethiye ve Seydikemer özelinde bir birliktelik sağlayarak ilçelerimize eserler kazandırmak istiyoruz. Ben ilgilerinden dolayı siyasi parti temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.          

FTSO'DAN DEVA VE GELECEK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARETFTSO'DAN DEVA VE GELECEK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN