FTSO Yönetimi Ve Çalışanlarına Yangın Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında 'Yangına İlk Müdahale Eğitimi' gerçekleştirildi. FTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarının katıldığı eğitimde, yangın söndürme tüpü kullanılarak suni alevlere müdahale edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO hizmet binası garajında, yangın uzmanı İsmail Hüseyin Ünal tarafından verilen eğitimde binalarda alınan yangın önlemleri, yangın anında yapılması gerekenler, yangın çeşitleri ve müdahale türleri hakkında teorik bilgiler verdi. FTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlar daha sonra kontrollü şekilde oluşturulan suni alevlere yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. 
Yangın eğitimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, hizmet binasında iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tüm önemleri almaya özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Çıralı “FTSO’da belli aralıklarla yapılan tatbikat ve eğitimlerle çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalıklarını arttırmayı ve olası acil durumlar karşısında doğru müdahale etmelerini sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN