GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener tarafından düzenlenen programda basın mensupları bayramlaştı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Sultan Aquacity’de düzenlenen programda Fethiye’de çalışan basın mensupları birbirleriyle bayramlaştı. Çayların içilip kurabiyelerin yenildiği bayramlaşma programında bol bol sohbet edildi. Basın mensuplarına hediye taktim edilmesiyle devam eden program aile fotoğrafı çekilerek sona erdi.
Etkinlik hakkında konuşan Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş,’’ Gönül muhabbet ister kahve ise bahane demişler. Biz de Fethiye’de yaşayan gazeteciler olarak önceki bayramlarda partiler bayramlaşma düzenliyor biz ise kamerayı alıp koşuyoruz. Hep bayramlaşmalara iş için gittik. Bu kez de Seda Başkan ile fikir alış verişinde bulunarak kendimiz için bayramlaşma yapmak istedik. Bayramda birçok arkadaşımız şehir dışında ve misafirleri vardı. Buna rağmen bayramlaşma yapalım dedik. Bunu geleneksel hale getirebiliriz. Hep beraber bayramlaşalım diye böyle bir program düzenledik. Yer ararken eski televizyoncu Recep abinin daveti üzerine buraya geldik. Katılan veya katılamayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra her bayramda kendi aramızda bayramlaşırız’’ dedi.


BİRLİK ANLAMINDA KUVVETLİ BİR MEDYAYA SAHİP OLAN BİR İLÇEYİZ
Fethiye’de kuvvetli bir medyaya sahip olduklarını dile getiren Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener,’’ Öncelikle yerin benim için çok önemi var. Bu işe başlamama sebep olan Recep abi yıllar önce 21. yüzyıl televizyonunun sahibiydi. Bizim için bu meslekte her zaman büyüğümüzdür. Bu yeri bize açtığı için teşekkür ediyorum. Osman Başkan’a da teşekkür ediyorum. Fethiye’de birlik anlamında kuvvetli bir medyaya sahip olan bir ilçeyiz. Bu anlamda hepimizin bir çatı altında toplanması birçok kez gerçekleşti. Bayramlaşma seremonisi ise ilk defa oldu. Tüm katılan arkadaşlara da bizlerle birlikte olduğu için Muğla İnternet Gazetecileri Derneği adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI
BURAYA GELEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Gelen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Eski Gazeteci, Televizyoncu ve Sultan Aquacity İşletme Sahibi Recep Balcı,’’ Gazeteciliğin ne kadar zor olduğunu yakından bilirim. Osman Bey bu konuyu dile getirdiği zaman göğsümü gere gere sizleri ağırlayacağımı söyledim. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

GAZETECİLER BAYRAMLAŞTIGAZETECİLER BAYRAMLAŞTIGAZETECİLER BAYRAMLAŞTIGAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN