GAZİLER DERNEĞİN'DEN BALCIOĞLUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye'de son görev günü olan Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu'nu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal, Balcıoğlu’na derneğe verdiği destek dolayışıyla teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Ziyaret hakkında konuşan Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal’’ Kısa zamanda Fethiye’ye ve derneğimize yapmış olduğu hizmetten dolayı kendilerine şehit aileleri, gaziler ve derneğimiz adına bir plaket taktim ediyorum’’ dedi.


BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE OLDUĞUNU GÖRDÜM
Kendilerine teşekkür ediyorum diyen Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu,’’ Fethiye’de bu kısa dönem içerisinde tüm hemşerilerimizin ve tüm kamu kurumlarımızın büyük bir heyecanla birlik beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Bugün ki anlamlı günde başta değerli başkanımız Namık Ünal ve değerli üyeleriyle sabahtan beri hepimizi duygulandıran programlara eşlik ettik. Bugün de bize teşekkür anlamında plaket taktim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN