GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehir Aileleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bahçesinde iftar yemeği düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehir Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bahçesinde iftar yemeği düzenlendi.
İş İnsanı Emrah Doğu’nun katkıları ile düzenlenen iftar yemeğine Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İş İnsanı Emrah Doğu ve birçok vatandaş katıldı.
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehir Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal Emrah Doğu’ya iftar yemeğine katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.
Düzenlenen iftar yemeği ile ilgili açıklama yapan İş İnsanı Emrah Doğu “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda Emrah Doğu olarak Şehit ve Gaziler Derneğimiz ve Fethiyelilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldim. Vatan uğruna şehit olan canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Allah kabul etsin” dedi.
 

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİGAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİGAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİGAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİGAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN