Gelecek Partisi'nden Davullu Zurnalı Eylem

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız son yapılan elektrik zamlarını ve vatandaşa gelen elektrik faturalarını protesto etmek amacıyla 5 Şubat Cumartesi günü Beşkaza MeydanI'nda basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Elektriğe yapılan % 127’ye varan zamlardan sonra tepkiler bitmek bilmiyor.Gelecek partisi Fethiye İlçe Başkanı  Sadet Kansız Cumartesi günü Beşkaza Meydanı’nda saat 13.30’da davullu zurnalı basın açıklaması yapacaklarını ifade ederek “Her vatandaşın anayasal hakkı olan protesto etme hakkımızı kullanacağız. İktidarın artık yaşanılamaz hale getirmeye çalıştığı ülkemize sahip çıkacağız. Elektriğe yapılan son zam katlanılamaz hal almıştır.Bir de bunun üzerine dalga geçer gibi &127 zammı tarifenin 150 kilovattan sonra değil 210 kilovattan sonra uygulanacağını açıklıyorlar.Sanki 210 kilovata kadar bedava kullanıyoruz. 210 kılovata kadar da yüzde 50 oranında zam yapıldı” dedi.
Cumartesi günü saat 13.30’da tüm vatandaşlarımızı Beşkaza Meydanı’na bekliyoruz diyen Sadet Kansız “Amacımız demokratik bir şekilde hakkımızı savunmak.Davullu zurnalı elektrik zamlarını protesto edeceğiz.Eylemden önce de  akaryakıta, gıda ürünlerine, sağlık giderlerimize, eğitim giderlerimize, elektriğe kısacası iğneden ipliğe yapılan zamlardan sonra artık kaybettiğimiz ruh sağlığımız  için, huzurumuz için, mutluluğumuz için ve diğer tüm değerlerimiz için  lokma döktüreceğiz. Hangi siyasi görüşte olursa olsun tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN