GENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de kutlandı. Korona virüs salgını sebebiyle 2 yıldan bu yana tam manasıyla kutlanamayan 19 Mayıs Aatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Belediye Başkan vekili Miraç Efe Doğan, Fethiye Belediye Başkan yardımcısı Oğuz Bolelli, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, STK Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten mesajı okundu. Karaçulha Şehit Süleyman Yasin Ağır Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Tuğçe Kılıç “Şu Sonsuz Koşu” şiirini okudu. Törenin devamında Fethiye Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü karate takımı gösterilerini sundular. Fethiye Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Halk Oyunları ekibi gösterilerini sergilediler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları devamında Ömer Özyer Anadolu lisesi öğrencileri ve Gençlik Merkezi ile beraber hazırladıkları gençlik şarkılarını seslendirdiler. Genç ve çocukların sundukları etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve alkış aldı.
GENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADIGENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN