Gençler Hangi Saç Modelini Tercih Ediyor

Herkes erkeklerin saç stiline verdiği önemi bilir. Erkekler de saç stilleri ve modellerine en az kadınlar kadar dikkat ederler. Peki, Fethiye'de hangi erkek saç modelleri tercih ediliyor? Sizin için erkek saç modelleri hakkında merak edilenleri Kuaför Halil Uysalcan'a sorduk.

Gençler Hangi Saç Modelini Tercih Ediyor

Erkekler için oldukça geniş saç modelleri vardır. Düz, dalgalı veya kıvırcık saç tiplerine sahip erkekler için güzel saç tasarımları bulunmaktadır. Fethiye’de hangi tarz saç modellerinin ve saç kesim stillerinin tercih edildiğini Erkek kuaförü Halil Uysalcan’a sorduk. Uysalcan yaptığı açıklamada, “Genelde kenarları sıfırlama tıraşları tercih ediyorlar. Bu sene moda böyle, gençler çok tercih ediyor. Turistler genellikle Türk tıraşı tercih ediyor. Özellikle jiletle sakal tıraşından memnun kalıyorlar. Yabancılar Türk tıraşına çok ilgi gösteriyorlar, yurtdışında da sürekli Türk berberlerinin tercih edildiğini söylüyorlar.” dedi. 

Gençler Hangi Saç Modelini Tercih Ediyor

Sezon ile ilgili yaptığı açıklamada ise, “Bizim bu sezon işler iyiydi Allah’a şükür ama müşterilerle muhabbet ettiğimizde turizmin çok zayıf olduğunu söylediler. Biz bu durumdan çok etkilenmedik. Sezonda turistler yüzde 50 civarında tercih ettiler. Bu sezon önceki sezonlara göre biraz zayıf kaldı.” ifadelerini kullandı.