GÖKCAN ''BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR''

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye'ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün iştirakiyle gerçekleşen ziyaretler esnasında Gökcan, devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.


‘’FETHİYE PERİŞAN DURUMDA GELDİM KENDİMDE GÖRDÜM’’
AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında,’’ Sabahtan beri bir dizi ziyaret için Fethiye’deyiz. Fethiye’nin yollarını bu halde görmek açıkçası beni çok üzdü. Biliyorsunuz turizm sezonu açıldı. Fethiye hala kocaman bir şantiye halinde. 3 yıldan beri süren ve bitmek bilmeyen Ölüdeniz’de bir yol çalışması var. Az önce esnaf odası başkanının yanındaydım. Vatandaş perişan, esnaf perişan. Biliyorsunuz önümüz bayram. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından turistlerimiz ve vatandaşlarımız tatile gelecekler. Yeryüzü cenneti Muğla’mızın en güzel ilçesi Fethiye’ye ve Ölüdeniz’e gelecekler. Bitmek bilmeyen bir yol çalışması var. Açıkçası Fethiye bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Görüyorsunuz trafik perişan, yolda yürüyecek haliniz yok. Anneler, çocuğunu çocuk arabasıyla götüremiyorlar. Ben bile bu ayakkabılarla zor yürüdüm. Fethiye bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor yerel yönetimin en kısa zamanda bu yol çalışmasını bitirip Fethiye ve Ölüdeniz’i en kısa süre içerisinde turizme hazır hale getirilmesi gerekiyor. Açıkçası Ölüdeniz’e gitmeye korkuyorum. Bitmek bilmeyen bir trafik çilesi ve yol çalışması ile birlikte perişan durumda. Özellikle de siz basın mensuplarını bir arada görünce vatandaşın diline tercüman olmak istedim. Vatandaşlar beni “Vekilim, bu işe bir el atın” diye arıyorlar. Fethiye perişan durumda geldim kendimde gördüm. Takdir, yüce milletin” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN