HAFTASONUNA KADAR HAVA GÜNEŞLİ

Fethiye'de güneşli havanın hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Güneşli havaları özleyen vatandaşlar ise soluğu sahilde aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de yaklaşık bir haftadır sağanak yağış etkisini gösterdi. Yağışlardan dolayı evlerinde kapalı kalan vatandaşlar güneşli havaya hasret kaldı. Fethiye’de güneşin tekrardan kendisini göstermesinin ardından vatandaşlar soluğu sahillerde aldı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre Fethiye’de havanın hafta sonuna kadar güneşli olması bekleniyor. Bu günlerde hava sıcaklıkları en yüksek 17 dereceyi bulması beklenirken akşam saatlerinde ise 6 derecelere kadar düşmesi tahmin ediliyor.
Meteorolojiden alınan bilgiye göre bugün akşam en düşük sıcaklık 2 derece bekleniyor. Yapılan tahminlere göre yarın en yüksek sıcaklık 15 derece olurken en düşük sıcaklığın ise 4 derece olması bekleniyor.  Çarşamba günü ise en yüksek  sıcaklığın 16 derece en düşük sıcaklığın 7 derece, Perşembe günü ise en yüksek sıcaklığın 16 derece en düşük sıcaklığın 7 derece, Cuma günü en yüksek sıcaklığın 17 derece en düşük sıcaklığın ise 6 derece olması bekleniyor.
Yapılan son tahminlere göre ise önümüzde ki  hafta sonu sıcaklıkların 4 derece düşerek Cumartesi günü en yüksek sıcaklığın 13 derece en düşük sıcaklığın 6 derece, Pazar günü ise en düşük sıcaklığın 12 derece en düşük sıcaklığın 6 derece olması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN